Gennem de sidste 2 år har vi arbejdet med partiet APNU og præsident kandidat David A. Granger i deres bestræbelser på at gå op imod den siddende præsident Donald Ramotar. Valget er nu overstået og Præsident David A. Granger vandt valget med en bred opbakning fra Guyanas befolkning.

Business Case:
Hjælpe APNU og David A. Granger komme i kontakt med befolkningen og i sidste ende vinde præsidentvalget.

Løsning:
Wieder, Inc. blev hyret til at bygge en digital platform i form af hjemmesider, blogs og sociale medier kanaler til at komme i kontakt med vælgerne. Apnuguyana.org og PNCR.org blev udviklet sammen med blogs og sociale medier kanaler. Artikler og indhold blev forfattet og lagt ud på daglig basis for at komme i kontakt med vælgerne.

Resultat:
David A. Granger vandt valget med bred opbakning fra befolkningen.

Igangværende aktiviteter:
Wieder, Inc. er nu del af en nydannet international forretningsgruppe der arbejder for at tiltrække udenlandske virksomheder og investeringer til Guyana. Wieder deltager også i forretningsudvikling af Guyanas nye statslige IT-løsninger.

Wieder hjælper også private virksomheder i Guyana. Vi er deres intelligente online marketing bureau og laver alt fra udvikling af nye websites og shops til online marketing, email markerting, Adwords kampagner, analytics, social media – ja alt hvad de har brug for at få nye kunder og nå nye markeder.

Hvis du vil høre mere om hvordan vi hjalp Præsident David A. Granger til magten, eller er du interesseret i at høre mere om Guyana så er du velkommen til at kontakte Jesper Wieder.