Cekura A/S er en dansk virksomhed der sælger velfærdsteknologiske services og ydelser som øger trygheden i hjemmet 24 timer i døgnet. Kerneprodukterne er Cekura Safemate og Tryghedsboksen som henvender sig til den enkelte forbruger. Salget foregår primært gennem forhandlere og samarbejdspartnere. Cekura leverer også løsninger til den offentlige sektor herunder plejehjem og ældreboliger. Således opererer Cekura på segmenterne B2C, B2B og B2G.

Opgave:

  • Optimere shop til responsivt design, så det virker på alle platforme og enheder.
  • Oprettet social media konti, udvikle indhold og poste daglig på dem alle.
  • Optimere og udvikle Google Adwords kampagner.
  • Optimere og udvikle Facebook kampagner.
  • Optimere og udvikle e-mail kampagner.
  • Analysere og optimere alle aktiviteter med Google Analytics.
  • Udvikle landing pages til kundeemne generering og kampagner.
  • Forretningsudvikle nye koncepter og tilgange til kundesegmenter.

Løsning:

Shoppen blev tilført call-to-action funktioner og omprogrammeret til responsivt design. Dvs. shoppen virker på alle platforme såsom mobiltelefoner, tablets, Ipads, lap tops og stationære computere uafhængigt af browser typer.

Der blev udviklet sociale media konti som Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Tumblr, Pinterest, Youtube og Vimeo.

Google Adwords kampagner blev udviklet både for at tilføre shoppen trafik men også for at genere salg og leads via landing pages til at understøtte parallelle marketingaktiviteter.

Facebook kampagner blev udviklet for at generere nye kundemner og nysalg samt indhold blev boostet for at skabe trafik til shoppen og de sociale media konti.

Trustpilot integreret på hjemmeside og facebook således nye potentielle kunder kan danne sig et indtryk af virksomhedens service niveau. Nye processer indført for at sikre både nye kunder og deres pårørende, eksisterende samt brugere der ikke længere havde behov for løsningerne kunne fortælle deres oplevelser af at være kunde hos Cekura.

Nyhedsbrev bliver sendt ugentlig og er integreret med shoppen og alle sociale mediakonti.

Google analytics giver os indsigt i alle de marketing aktiviteter vi udfører så vi kan se hvor vi skal øge indsatsen og forbedre vores arbejde.

Fire landing pages er blevet udviklet til at samle kundeemner op.

Cekura Ambassadør programmet er blevet udviklet og lanceret. Facebook gruppe hvor der udveksles erfaringer og ideer til at skabe øget synlighed om hvordan Cekura skaber tryghed i de danske hjem.

Resultat:

Gennem en 6 måneders periode er trafikken af besøgende i shoppen er steget 110% og tilgangen af nye kunder via online aktiviteter som et resultat af vores indsats er steget markant.

Videre forløb:

Fortsætte udviklingen af online aktiviteter, øge tilgangen af kundeemner og dermed nye kunder samt penetrere nye lande med Cekura’s produkter.